Així varen ser

ACTIVITATS 2016


ACTIVITATS

AULA Makro:

Divendres 8 d´abril

19:00 hores Masterclass “El Pozo”

20:30 hores Masterclass “Glenfiddich”

Dissabte 9 d´abril

13:00 hores Demostració Arcos+Showcooking Bacallà de Alaska.

14:00 hores Degustació products Espinaler.

18:00 hores Cata vins Makro “Sel.lecció Sumiller”.

19:00 hores Showcooking “Sushi-bar Izacaya”.

21:00 hores Degustació Gin Tonics i Cocktels Schweppes.

Diumenge 10 d´abril

13:00 hores Showcooking “Mirko Carturan Cuiner”.

14:00 hores Showcooking “Restaurant Pam Tomaquet”.

18:00 hores Showcooking “Cuines del Vallés”.

AULA Food Experience:

Dissabte 9 d´abril

18:00 hores Cata Foranell DO Alella i Mas de la Abundacia DO Montsant.

19:00 hores Taller com fer botifarres per a nens “Moreno Antolinos Xarcuters”.

20:00 hores Cata vins Bodegas, Antonio Arraez Sumiller, Javier Navarro i Gustavo Alcaide.

Diumenge 10 d´abril

13:00 hores Showcooking Sushi català amb Olga Rovira i LLuc Calls de Masterchef Junior 2º Edició.

18:00 hores Cata Foranell DO Alella i Mas de la Abundacia DO Montsant.

AULA Heineken:

Divendres 8 d´abril

De 18:00 a 22:00 hores Tiratge de cervesa per a professionals.

Dissabte 9 d´abril

13:00 hores Cata a cegas.

13:00 hores Concurs millor cervesa amb llimona

18:00 hores Cata a cegas.

18:00 hores Concurs millor cervesa.

20:00 hores Cata a cegas.

20:00 hores Concurs millor cervesa.

Activitats Heineken:

Divendres i Dissabte de 18:30 a 22:30 activitats amb musica i premis “Desperados”

 

 

 

 

 

 

 

Llistat Activitats:

 

El Pozo
Glenfiddich
Bacallà de Alaska
Espinaler
Makro
Sushi-bar Izacaya
Schweppes
Mirko Carturan
Restaurant Pam Tomaquet
Cata Foranell
Mas de la Abundacia
Moreno Antolinos Xarcuters